پارسی زی

پارسی زی

پارسی زی

پارسی زی

پارسی زی

از قهوه چه چیزی می دانید

يكشنبه, ۲۸ بهمن ۱۳۹۷، ۰۸:۵۴ ب.ظ

از قهوه چه چیزی می دانید

خواص و مضرات قهوه

خواص و مضرات قهوه سبز و ترک و تلخ و فوری و گانودرما ، خواص و مضرات قهوه در طب سنتی برای پوست و مو و لاغری ، خواص قهوه برای پوست صورت و موی سر و زنان و کبد ، خواص قهوه برای سرماخوردگی و قلب و مردان.

مضرات قهوه برای کبد و زنان و مردان و کودکان ، مضرات قهوه برای قلب و معده و کلیه ، مضرات قهوه برای خانم و زنان باردار و زنان شیرده.در این مطلب از پارسی زی سعی نموده ایم به تمام سوالات شما در مورد خواص و مضرات قهوه پاسخ دهیم.

توضیحاتی در مود قهوه

قهوه میوه ی درختی است که بلندی ان تا هشت متر هم به ثبت رسیده است.این گیاه دارای ساقه ای استوانه‌ای شکل است و برگ‌های نوک تیزی دارد و همچنین بیضوی و همیشه سبز و دارای طبعی سرد و خشک می باشد.

طبق تحقیقات بهترین زمان برای خوردن یک فنجان قهوه ، صبح زود بعد از بیدار شدن و قبل صبحانه به صورت ناشتا است.قهوه گیاهی است که خیلی در مورد فواید و مضرات آن می شنویم و هنوز معلوم نیست مفید است یا مضر.

قهوه مخصوص یک نقطه نیست و امروزه در سراسر جهان طرفداران خاص خود را دارد.بهترین نوع قهوه ، قهوه عربی است که در سودان و حبشه و مناطق استوایی قاره آفریقا به صورت خودرو وجود دارد.

ترکیبات شیمیایی قهوه : آب ۱۰ گرم ، چربی ۸ گرم ، مواد قندی ۷ گرم ، سلولز ۱۵ گرم ، کافئین ۱/۵ گرم.کافئین موجود در قهوه ثابت نیست و بسته به نوع قهوه بین ۰/۷ درصد تا ۱/۵ درصد می باشد.

جالب است که بدانید قهوه بعد از آب پر مصرف ترین و محبوب ترین نوشیدنی جهان است.

ارزش غذایی قهوه در ۱۰۰ گرم از دانه قهوه

  1. انرژی ۰٫۴۸ کیلوکالری
  2. کربوهیدرات ۰ گرم
  3. قند ۰ گرم
  4. فیبر ۰ گرم
  5. چربی   ۰٫۰۲ گرم
  6. پروتئین ۰٫۱۲ گرم
  7. آب ۹۹٫۳۹ گرم
  8. کافئین ۴۰ میلی‌گرم
  9. ویتامین B1 یا تیامین ۰٫۰۱۴ میلی‌گرم (۱ درصد نیاز روزانه)
  10. ویتامین B2 یا ریبوفلاوین ۰٫۰۷۶ میلی‌گرم (۵ درصد نیاز روزانه)
  11. ویتامین B3 یا نیاسین ۰٫۱۹۱ میلی‌گرم (۱ درصد نیاز روزانه)
  12. ویتامین B6 0.001 میلی‌گرم (۰ درصد نیاز روزانه)
  13. اسیدفولیک یا ویتامین B9 2 میکروگرم (۱ درصد نیاز روزانه)
  14. ویتامین C 0 میلی‌گرم (۰ درصد نیاز روزانه)
  15. ویتامین E 0.01 میلی‌گرم (۰ درصد نیاز روزانه)
  16. ویتامین K 0.1 میکروگرم (۰ درصد نیاز روزانه)
  17. کلسیم ۲ میلی‌گرم (۰ درصد نیاز روزانه)
  18. آهن ۰٫۰۱ میلی‌گرم (۰ درصد نیاز روزانه)
  19. منیزیم ۳ میلی‌گرم (۱ درصد نیاز روزانه)
  20. فسفر ۳ میلی‌گرم (۰ درصد نیاز روزانه)
  21. پتاسیم ۴۹ میلی‌گرم (۱ درصد نیاز روزانه)
  22. سدیم ۲ میلی‌گرم (۰ درصد نیاز روزانه)
  23. روی ۰٫۰۲ میلی‌گرم (۰ درصد نیاز روزانه)

آشنایی با انواع قهوه

۱- قهوه ترک (Turkich coffee)

۲- قهوه فرانسه یا قهوه فیلتری filter coffee

۳- قهوه اسپرسو espresso

۴- قهوه های دمی Pour over

۵- قهوه های فوری

۶- اسپرسو دوپیو

۷- اسپرسو لانگو

۸- اسپرسو ریستریتو

۹- اسپرسو ماکیاتو

۱۰- اسپرسو کوبانو cubano

۱۱- لاته ماکیاتو

۱۲- کافه لاته

۱۳- کاپوچینو

۱۴- اسپرسو کن پانا

۱۵- فرپوچینو

خواص قهوه

خواص آنتی اکسدانی قهوه

قهوه را می توان بمب انتی اکسیدانی نامید . آنتی اکسیدان ان از آب پرتقال و آب انگور و آب تمشک بیشتر است.همه فکر می کنند منبع اصلی ترکیبات فنولیک پای و کاکائو هستند ولی قهوه میزان بیشتری ترکیبات فنولیک دارد.

توجه داشته باشید که خوردن قهوه با شکر ، جذب آنتی اکسیدان ها را کم نمی کند ولی به تعئیق می اندازد.

خواص قهوه برای یرقان و سرطان و روماتیسم

مصرف قهوه برای یرقان مفید است و از ابتلا به سرطان جلوگیری می کند.اگر روماتیسم دارید ده گرم قهوه را در آب برای نصف روز قرار دهید تا خیس بخورد سپس ان را بخورید.

خواص قهوه برای پارکینسون و پوسیدگی دندان

اگر به صورت مرتب و منظم قهوه را در روز مصرف کنید خطر ابتلا به بیماری پارکینسون به یک پنجم می رسد.تانن موجود در قهوه از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند.

خواص قهوه برای افزایش اشتها و قلب

تحقیقات نشان داده است که بو کردن دانه‌ های قهوه می‌تواند باعث بازگشت اشتهای از دست رفته شما پس از آشپزی شود.همچنین مصرف قهوه ، عضلات قلب را قوی می کند.همچنین برای دردهای قلبی خوب است.

خواص قهوه برای کبد و سنگ صفرا و سنگ کلیه

اگر روزی ۳ فنجان یا بیشتر قهوه بخورید ، هپاتیت C و مزمن کنترل می شوند و دیگر نمی توانند پیشروی کنند.نوشیدن میزان زیاد قهوه در روز احتمال ابتلا به سنگ کلیه و سنگ صفرا را یک چهارم کمتر می کند و نوشیدن میزان کم قهوه ده درصد کمتر می کند.

یک تحقیقی در ژاپن نشان داد که قهوه دارای ماده ای به نام اسید کلروژونیک است و مصرف روزانه و منظم آن خطر ابتلا به سرطان کبد را نصف می کند و اگر نامنظم بخورید یک سوم کم می کند.

تحقیقات نشان داده است که مصرف منظم قهوه خطر ابتلا به بیماری کلانژیت را کم می کند.

خواص قهوه برای نقرس و سردرد

نوشیدن میزان زیاد قهوه (بالای ۴ فنجان) احتمال مبتلا شدن به بیماری نقرس را تقریبا نصف می کند.نوشیدن یک فنجان قهوه در بیشتر مواقع سردرد را درمان می کند.اگر سردرد ناشی از در معرض زغال بودن گرفتید قهوه را با سرکه مخلوط کنید و روی پیشانی بمالید.

خوردن دانه های خام قهوه برای درمان بیماری میگرن مفید است.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی